Otkup automobila Zemun

Opština Zemun

Usluga otkup automobila pokriva kompletnu teritoriju Zemuna. Opštinu  Zemun sačinjava nekoliko većih naselja: Gardos (smatra se centrom Zemuna), zemunski kej, Zemun gornji grad, Altina, Zemun Polje,  Batajnica (naselje koje pripada opštini Zemun), Kalvarija, Ćukovac, Pregrevice (deo Zemuna uz Dunav)…itd.
Na desnoj strani Dunava, a na jugoistočnom delu  Srema nalazi se Zemun. Značajno je središte rečnog, a i drumskog saobraćaja. Pretpostavlja se da je ime Zemun izvučeno od Zemunice (Jame, lagumi) kojih je Zemun prepun. Gde su nastale prve naseobine još izmedju 4500-3000 godine pre nove ere baš u tim Zemunicama. Keltsko ime grada je Taurunum. Dolaskom Slovena dato je ime Zemun. Još malo o Zemunu. Gardoš je jedno od tri brda na kojima je počelo naseljavanje Zemuna i smatra se centrom Zemuna. Graniči se sa naseljima Ćukovac, Gornji Grad i Donji Grad. Na Gardošu se nalaz i zemunsko groblje, koje datira još od Kelta. U Zemunsku opštinu spadaju i naselja: Batajnica, Zemin Polje, Altina. Kalvarija… Napominjemo da za našu ulugu otkup polovnih automobila Zemun pokrivamo sve delove Zemuna u kratkom roku dolazimo i nudimo najbolju isplatu na ruke, to jest ISPLATA ODMAH ZA ZEMUN. Otkup automobila radimo i naseljima: Zemun Polje, Paviljoni, Galenika, i Batajnica. Otkup automobila do 5000 eura.

zemun
otkup automobila dorcol

Otkup vozila Paviljoni

I u ovom naselju kupujemo automobile. Otkup polovnih automobila Paviljoni smo naveli zbog njegovog interesantnog položaja, naselje Pavioljoni se prostire na dve Beogradske opštine: Novi Beograd i Zemun. Tako da naš otkup polovnih automobila u naselju Paviljoni, podrazumeva i otkup automobila Novi Beograd, kao i otkup polovnih vozila koja se nalaze u Zemunu.

Posebno je naglašen Zemun i Novi Beograd zato što tu stižemo u najktaćem roku. Nalazimo se u Zemunu, tako da te dve opštine pokrivamo za manje od pola sata. 

MUNZE KONZA

Otkup polovnih automobila Zemun

Ukoliko živite u Zemunu i želite da prodate svoj auto, pozovite OtkupAuta: Otkup polovnih automobila Zemun i dolazimo za pola sata pošto sedište firme Otkup Auta u Triglavskoj broj 8, na teritoriji Zemuna. Odmah po dolasku ćemo uraditi katlošku vrednost vozila i dati vam adekvatnu ponudu za auto. Otkupna cena vozila je promenjljiva i nju diktira tržište, trenutna ponuda i potražnja marke i modela automobila koji nam nudite za otkup. Nemate nikakve obaveze za naš dolazak, koji je potpuno besplatan, kao i procena realne tržišne vrednosti vašeg vozila. 

Close Menu